Over Drokkies

Welkom bij Drokkies, waar je handgemaakte en unieke producten vindt. Elke product van Drokkies wordt met de hand gemaakt, waardoor je verzekerd bent dat er geen tweede van bestaat.

De vrouw achter Drokkies
Dat ben ik, Chantal. Heel mijn leven vind ik het al leuk om creatief bezig te zijn en ik ben dan ook vaak te vinden achter de naaimachine of ben aan tekenen of schilderen. Daarnaast knuffel ik graag met mijn twee lieve agapornissen Toby en Smarti (check hier hun Instagram). Voor hen ben ik ooit leuke hutjes gaan maken. Toen andere mensen dit zagen, kreeg ik de vraag of ik ook een hutje voor hun vogeltjes kon maken. Om dat wat georganiseerd te kunnen houden heb ik deze website, en daarmee Drokkies, opgezet.

Drokkies is een hobby
De producten van Drokkies komen dus voort uit mijn hobby. Dit betekent ook dat alle producten met veel liefde in mijn vrije tijd worden gemaakt (naast mijn fulltime baan). Daarom kan het zijn dat je soms wat langer moet wachten op je Drokkies-bestelling. Meestal ontvang je binnen een week je bestelling. Tenzij je bestelling op maat gemaakt wordt, dan duurt het wat langer.

Belangrijk om te weten is dat Drokkies dus geen officiële winkel is. Je kan het vergelijken met het kopen en verkopen van dingen op marktplaats, alleen nu koop je het via deze website. 

En toen kwamen er kraagjes
Op een gegeven moment werd een vogeltje, die altijd in een hutje van Drokkies sliep, ziek en had een kraagje nodig. Haar baasje vroeg mij toen of ik misschien een wat vogelvriendelijker kraagje kon maken. En het liefst eentje met vrolijke kleurtjes. Zo zijn de kraagjes van Drokkies ontstaan. Ondertussen heb ik contact met vogelartsen en maak ik, in overleg met hen, regelmatig aanpassingen aan de kraagjes om te zorgen dat de kraagjes goed werken en vooral prettig zijn voor de vogels. Toch blijft hierin het advies: gebruik alleen een kraag als het echt nodig is en raadpleeg altijd een vogelarts! 

Levertijd

Elk weekend verzamel ik alle bestellingen en deze worden dan ook verstuurd. Als je op zondag of maandag een bestelling doet, kan het dus betekenen dat je een week moet wachten op je bestelling. 

Vragen?
Mocht je nog iets willen weten over Drokkies. Of wil je graag een leuke foto van je vogel in een Drokkies-hutje willen delen (ben dol op dat soort foto’s ;-)), stuur me gerust een mail via info@drokkies.nl of laat hieronder een berichtje achter. 

 

Geef een reactie